Hakkımızda

Anasayfa » Hakkımızda

Hakkımızda

2018 yılında Mersin’de hizmet vermeye başlayan SM Uzman Doğal Gaz İklimlendirme Ltd. Şti., sektördeki bilgi birikimi ve deneyimiyle müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Şirketimizin kurucusu Mehmet Öngel, 2006 yılında başladığı çalışma hayatında kazandığı deneyim ve tecrübeleriyle, 2018 yılında kendi firmasını kurma kararı alarak SM Uzman Doğal Gaz İklimlendirme Ltd. Şti.‘yi Mayıs ayında faaliyete geçirmiştir.

Kuruluşumuzdan bu yana, 10.000’in üzerinde müşteri portföyüne ulaşarak memnuniyeti en üst düzeyde tutmayı başardık. Sonsuz müşteri memnuniyeti hedefiyle çıktığımız bu yolculukta, sektörde lider konumuna gelmiş bulunuyoruz. Bugün, BOSCH markası altında Mersin bölgesinde hizmet vermeye devam eden firmamız, yüksek hizmet kalitesini standart hale getirme ilkesine bağlı kalmaktadır.

Vizyonumuz

Enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlerle, doğal gaz ve iklimlendirme sektöründe Mersin başta olmak üzere Türkiye genelinde öncü ve güvenilir bir marka olmaktır. Yüksek kaliteli hizmet anlayışımızla, müşteri memnuniyetini sürekli artırarak sektörde liderliğimizi pekiştirmeyi hedefliyoruz.

Misyonumuz

Yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler sunarak müşterilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve onların enerji ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılamaktır. Uzman kadromuz ve güçlü iş ortaklarımızla, güvenilir ve kaliteli hizmeti her zaman erişilebilir kılmayı amaçlıyoruz. Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarak, uzun vadeli ve güvene dayalı ilişkiler inşa etmek temel ilkemizdir.

Sosyal Medya Hesaplarımız
Whatsapp
Mehmet Öngel
Mehmet Öngel
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1